Download PDF by Jørgen Podemann Sørensen: Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition)

By Jørgen Podemann Sørensen

ISBN-10: 8776915387

ISBN-13: 9788776915384

En introduktion til ægyptisk faith i oldtiden, tænkt som lærebog for universitetsstuderende, males også for den alment religionshistorisk eller ægyptologisk interesserede. En kort kronologiske oversigt og en liste over guder og religiøse symboler gør bogen nyttig også for museumsgæsten og turisten i Ægypten.

Show description

Read Online or Download Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Mit Motorcykel Liv: Hvorfor verden er fem gange smukkere set by Henning Bitsch PDF

Motorcykel oplevelser fra seks kontinenter gennem mere finish 22 år. Alt fra off street gennem Sahara og Gobi ørkenen til ture på tværs af united states. Fra 250 kubik Honda XL til BMW R 1200 GS. En lavatory som fortæller om et meget varieret liv på motorcykel. Bogen er et sammendrag af dagbøger skrevet på turene og avisartikler sammenskrevet med nutidig tekst.

Download e-book for iPad: Seks rejser i Tibet: Beretninger fra rejser over 15 år fra by Jens Walter,Vivi Walter

Overalt i Tibet finder guy vidnesbyrd om kulturen og religionen. Der er næppe noget andet land i verden, hvor menneskene med deres kulturelle og religiøse udtryk har præget deres land så stærkt. Oplevelsen af naturen er altid samtidig en kulturoplevelse. Som kontrast hertil står den kinesiske besættelse, som præger dagligdagen for alle tibetanere.

Get Musik og eksistens III (Danish Edition) PDF

Bind III af MUSIK OG EKSISTENS består af nye kronikker og essays om musik, eksistens og tro. Carsten Lindegaard er forhenværende praktiserende læge, magazine. paintings. i litteraturvidenskab, cellist og skribent.

Klatring i Peru: På udfordrende tinder i Andesbjergene by Bo Belvedere Christensen PDF

Andeskæden i Sydamerika går gennem hele Peru fra nord til syd. En af de mest koncentrerede bjergområder er Cordillera Blanca, hvor Perus højeste Nevado Huascaran og mange andre udfordrende og svært bestegne tinder findes. Dette bjergområde samt det sydfor liggende Cordillera Huayhuash besøgte en lille dansk ekspedition for at udfordre nogle af de smukke, shop bjerge.

Extra info for Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition) by Jørgen Podemann Sørensen


by Kevin
4.1

Rated 4.85 of 5 – based on 4 votes