Get Arvingen (Danish Edition) PDF

By Michael Sørensen

ISBN-10: 8771455361

ISBN-13: 9788771455366

"Arvingen" er historien om Sasja, en kvinde der bærer på en hemmelighed. Hun flytter til Køge, for at starte forfra på take a seat liv, males der er noget i hendes fortid, der plager hende. Onde drømme hjemsøger Sasja og intet er, som det bør være i det
nye hus ved Køge Ås ...

"Arvingen" er en roman baseret på hekseprocessen Køge Huskors, der foregik fra 1608 til 1615. Tolv kvinder blev brændt på bålet og historien er en af Køge bys sorteste kapitler.

Show description

Read Online or Download Arvingen (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Get Mit Motorcykel Liv: Hvorfor verden er fem gange smukkere set PDF

Motorcykel oplevelser fra seks kontinenter gennem mere finish 22 år. Alt fra off street gennem Sahara og Gobi ørkenen til ture på tværs af united states. Fra 250 kubik Honda XL til BMW R 1200 GS. En bathroom som fortæller om et meget varieret liv på motorcykel. Bogen er et sammendrag af dagbøger skrevet på turene og avisartikler sammenskrevet med nutidig tekst.

Seks rejser i Tibet: Beretninger fra rejser over 15 år fra by Jens Walter,Vivi Walter PDF

Overalt i Tibet finder guy vidnesbyrd om kulturen og religionen. Der er næppe noget andet land i verden, hvor menneskene med deres kulturelle og religiøse udtryk har præget deres land så stærkt. Oplevelsen af naturen er altid samtidig en kulturoplevelse. Som kontrast hertil står den kinesiske besættelse, som præger dagligdagen for alle tibetanere.

Musik og eksistens III (Danish Edition) - download pdf or read online

Bind III af MUSIK OG EKSISTENS består af nye kronikker og essays om musik, eksistens og tro. Carsten Lindegaard er forhenværende praktiserende læge, magazine. artwork. i litteraturvidenskab, cellist og skribent.

New PDF release: Klatring i Peru: På udfordrende tinder i Andesbjergene

Andeskæden i Sydamerika går gennem hele Peru fra nord til syd. En af de mest koncentrerede bjergområder er Cordillera Blanca, hvor Perus højeste Nevado Huascaran og mange andre udfordrende og svært bestegne tinder findes. Dette bjergområde samt det sydfor liggende Cordillera Huayhuash besøgte en lille dansk ekspedition for at udfordre nogle af de smukke, shop bjerge.

Extra resources for Arvingen (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Arvingen (Danish Edition) by Michael Sørensen


by George
4.5

Rated 4.46 of 5 – based on 22 votes